Siirry sisältöön

Ovi- ja ikkuna-asennus

Asennamme sisä- ja ulko-ovet sekä kaikki ikkunat Kauhavan alueella

Kun rakennat uutta tai remontoit vanhaa, tilaa ovi- ja ikkuna-asennus meiltä. Halutessasi tulemme tekemään tarvittavat mittaukset, voimme myös tilata toiveitasi vastaavat ikkunat ja ovet puolestasi. Jos kyseessä on remonttikohde, hoidamme tietysti vanhojen purkutyöt alta pois. Voit tilata ikkuna- ja oviasennuksen juuri sellaisena urakkana kuin haluat. Teemme asennuksia Seinäjoen ja muun 100 km säteellä Kauhavalta.

Hyvähintainen asennus, joka ei varmasti falskaa

Ikkunoiden ja ovien asennus on huolellisuutta vaativaa työtä. Oikein tehty mittaus ja asennus takaavat tiiviit, hyvin lämpöä pitävät ikkunat sekä ovet, mikä vaikuttaa rakennuksen energiatalouteen ja tietysti asumisviihtyisyyteen. Meillä on hyvä eri ikkunavalmistajien ja mallien tuntemus. Millaisten tahansa ikkunoiden ja ovien asennus onnistuu siten takuuvarmasti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous ovi- ja ikkuna-asennustöistä! Asennamme kaikki talosi ikkunat sekä sisä- ja ulko-ovet edullisesti. Jos julkisivu kaipaa muutakin remonttia tai sisätiloissa olisi tarvetta pintojen uusimiselle, saat meiltä myös julkisivuremontit sekä pintaremontit.