Siirry sisältöön

Rakennus ja remontti

Perustukset ja runkojen pystytykset

Talon on seisottava turvallisesti perustustensa päällä sen koko eliniän ajan. Toteutamme talosi ja tonttisi mukaan suunnitellut perustukset, samoin rungon pystytyksen.

Palvelemme rakentajia ja rakennusyrityksiä Kauhavalta käsin Seinäjoelle ja muualle 100 km säteellä.

Lue lisää

Kattoasennukset ja -remontit

Uudet kattoasennukset ja kattoremonttityöt Kauhavan alueella: teemme peltikattojen ja huopakattojen asennukset ja kunnostukset.

Kattoasennukseen kuuluu kaikki, mitä katon asennus vaatii, kattoturvatuotteita myöten. Asennamme myös itse hankkimiasi tuotteita.

Lue lisää

Ovi- ja ikkuna-asennukset

Asennamme sisä- ja ulko-ovet ja teemme ikkunaremontit Seinäjoen ja muun 100 km säteellä Kauhavalta. Teemme tarvittavat mittaukset ja tilaamme toiveitasi vastaavat ikkunat ja ovet puolestasi.

Asentamamme ikkunat ja ovet eivät varmasti falskaa – ikkuna- ja oviremontilla parannat rakennuksen energiataloutta ja asumisviihtyisyyttäsi.

Lue lisää

Julkisivuremontit

Omakotitalojen ja hallien julkisivuremontit Kauhavan alueella: ulkoverhoilujen maalaukset ja kunnostustyöt, paneloinnit sekä pellitykset.

Olemme korjanneet useita omakotitalojen ja hallien julkisivuja uudenveroisiksi. Palvelemme Kauhavalta 100 km säteelle, kuten Seinäjoelle ja muihin lähikuntiin.

Lue lisää

Kylpyhuoneremontit

Remontoimalla saat kylpyhuoneeseen ja wc:n uuden ilmeen, fiksusti toimivaa säilytystilaa, ja toimivan valaistuksen. Teemme märkätilojen työt, laatoitukset ja kalusteasennukset ammattirakentajan osaamisella.

Kunnostamme myös saunat ja asennamme uudet kiukaat. Palvelemme Kauhavalta 100 km säteelle, kuten Seinäjoelle ja muille lähikuntiin.

Lue lisää

Pintaremontit

Teemme maalaustyöt, seinien levytykset, lattia-asennukset ja muut pintaremonttityöt Kauhavan alueella.

Seinien maalaus ja tapetointi, lattiapintojen uusinta, ja kiinteiden kalusteiden suunnittelu ja asennus uudisrakennus- ja saneerauskohteisiin hoituu ajallaan ja budjetissa kanssamme.

Lue lisää

Keittiöremontit

Kauttamme hoituu koko keittiöremontti: vanhojen kaapistojen purku ja uusien asennukset, kodinkoneet, laatoitukset, lattiatyöt ym. Yhteistyökumppanimme LVI- ja sähköasennusyrityksissä hoitavat vaaditut LVIS-työt.

Pyydä tarjous keittiöremontista uudiskohteeseen tai saneerauskohteeseen Kauhava-Seinäjoki -alueelle ja muualle 100 km säteelle!

Lue lisää

Metallityöt

Vaativat hitsaus- ja metallityöt omalla pajallamme Kauhavalla tai Kauhavan alueella asiakkaan tiloissa. Asiakkaitamme ovat yritykset, joille toteutamme metallitöitä alihankintana.

Meillä on vahva kokemus ja asiantuntemus erilaisista rakentamisen teräsrakenteista. Hitsarimme ovat nopeita työssään – laadusta emme kuitenkaan koskaan tingi.

Lue lisää